Nærkontaktmissionær I:  Ruth og Philip Bach-Svendsen

Soma Biblia skal gennem kristen evangelisk litteratur på swahili komme længere ud med evangeliet og samtidig støtte de lokale kristne i oplæringen af den nye generations kristne.

Gennemsnitsprisen for bøgerne er i omegnen af 18 kroner, og den billigste bibel koster 50 danske kroner. I 2015 omsatte Soma Biblia for cirka 10 millioner danske kroner og distribuerede 536.000 bøger.

Missionær Per Jerup er ansat i en deltidsstilling i Soma Biblia i Dar es Salaam. Philip Bach-Svendsen er ansat som forlagsleder for Soma Biblia og arbejder delvist fra Arusha i Nordtanzania og delvist fra Danmark.

Klik og læs mere om Soma Biblia

Ruth og Philip Bach-Svendsen, Tanzania

Philip er fra sommeren 2016 atter udsendt af Luthersk Mission til Tanzania og arbejder delvist i Arusha og delvist i Danmark. Fra sommeren 2017 følger Ruth med til Tanzania, hvor de permanent bosætter sig i Arusha.

Philip er forlagsleder for Soma Biblia med bopæl i Arusha, Tanzania, og Ruth arbejder i den lutherske kirkes arbejde blandt kvinder.

Ruth og Philip Bach-Svendsen er LM-Esbjergs nærkontaktmissionærer, hvilket betyder, at kredsen på en særlig måde omslutter dem med forbøn, breve, støtte og opmuntring.

Deres adresse er:
  Scripture Mision
  P.O.Box 2696
  Arusha, Tanzania
  Africa

Mail: pbs@dlm.dk

Philips tidligere arbejder er bl.a.:
2011-2016: Ansat i Vestjyllands Afdeling til inspiration og undervisning af kredse og prædikanter og opgaver i det tværkulturelle arbejde.
2010-2011: Kursusleder på Soma Biblia Centre, Iringa, Tanzania
2007-2009: Forlagskonsulent i Soma Biblia og deltidslærer på Kiabakari Bibelskole (Tanzania)
1992-2006: LM-missionær i Tanzania. Opgaverne var teologisk undervisning på et præsteuddannelsessted og forfatter- og udgivelsesarbejde i Soma Biblia


Ruth
 har også været LM-missionær i Tanzania sammen med Philip i 1992-2006, og siden som organist, korleder m.m.

Familien har efter den første periode i Tanzania boet i Esbjerg og været aktiv Luthersk Mission, Esbjerg. De har været stærkt medvirkende til opstart af det tværkulturelle arbejde i Esbjerg.